Het zijn oefeningen, welke gemakkelijk toepasbaar zijn

Wat is trauma

Het zijn oefeningen, welke gemakkelijk toepasbaar zijn

Ik heb eerder de lerenloslaten oefeningen gedaan en ben zeker van plan deze lessen van Jeugdtrauma te gaan volgen. Het maakt me verder bewust wie ik ben en wat allemaal al geheeld is in mijn proces van zijn en een eerdere forse aandoening. Het zijn oefeningen, welke gemakkelijk toepasbaar zijn en verder zorgen voor heling. Het blijft een dagelijks proces. Ik heb al vele manieren gevonden om bij mezelf te blijven en zijn. Dit levert zoveel en manifesteert zich in het dagelijks leven. Ik hoop ooit weer eens een live workshop of dag te kunne ervaren met Jan Bommerez. Omdat hij me erg inspireert en mijn eigen wijsheid aanzet. Het maakt me een dankbaar mens. Een aanrader voor velen om deze oefeningen jezelf kado te doen. Het helpt je zoveel verder in wat allemaal mogelijk is in het zijn van jezelf en het opruimen van patronen, welke je niet meer dienen. Je ontdekt jezelf steeds meer onder alle lagen. Dankbaar. – Erwin

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel