Eindelijk hoop gekregen dat ik mijn trauma kan helen

Wat is trauma

Eindelijk hoop gekregen dat ik mijn trauma kan helen

Net de 4e les jeugdtrauma afgerond. Wat een cadeau om dit te kunnen zien en mee te doen met de oefeningen. Iedere keer voel ik de tranen komen. en voel ik, ja, dit is het! . Ik ben inmiddels 64 jaar en mijn leven lang “op zoek” geweest naar betekenis van mijn leven. Veel onrust gevoeld, verdriet en onzekerheid. Na vele jaren en tientallen boeken verder, opleidingen gevolgd te hebben voel ik nu pas, zoals je het zelf ook benoemde, dat de vinger op de zere plek ligt. Jeugdtrauma is zo moeilijk te begrijpen met het verstand omdat het zo diep ingrijpt op je systeem. Ik ben je heel dankbaar voor dit mooie werk en heb eindelijk hoop gekregen dat ik mijn trauma kan helen . Dankjewel! Met hartelijke groet, Jolanda

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel