Beoordeeld met een 9.5 / 10

Online training Jeugdtrauma

Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is...
jeugdtrauma

Ontwikkelingstrauma

Uit zeer uitgebreid onderzoek blijkt dat minstens 60% van alle mensen een vorm van ontwikkelingstrauma meedraagt. Herken je een of meer van deze 5 indicaties van mogelijk ongediagnosticeerd ontwikkelingstrauma (vroegkinderlijk trauma)?

 1. Je bent positief ingesteld maar toch blijven dingen in je leven vastlopen. Je blijft maar dingen proberen maar komt toch niet echt waar je wilt komen…
 2. Je hebt een bewuste, gezonde levensstijl maar toch blijf je gebrek aan energie ervaren. Je blijft moe.
 3. Je wordt soms overvallen door heftige onrust en zenuwachtigheid terwijl er geen directe dreiging is of het omgekeerde i.e. je kunt niet (genoeg) voelen wat er in je lijf gebeurt.
 4. De neiging om in relaties te stappen die niet goed voor je zijn (de rode vlaggen niet kunnen zien) of ook neiging om ‘liefde te zoeken door altijd lief te zijn’. Uit contact zijn met je eigen behoeften.
 5. Je bent al heel lang op zoek naar opluchting maar de symptomen blijven aanhouden ondanks allerlei therapieën en helingsmodaliteiten.

Ruim 1 uur aan gratis materiaal

Vraag nu 4 gratis lessen aan.

Jan Bommerez

Jan Bommerez is Vlaming van geboorte, maar hij woont al sinds 1995 in Californië. Hij is bedrijfseconoom (met focus op menselijk potentieel in de werkomgeving) en was jarenlang bezig met groepswerk en opleidingen in organisaties, eerst in België en later ook in Nederland en de Verenigde Staten. Sinds 2014 werden zijn veel bijgewoonde live workshops meer gefocust op het welzijn van particulieren. Zijn voornaamste thema’s zijn: flow, transformatie en leren loslaten. Daar is sinds enkele jaren ook het thema trauma bijgekomen omdat dit de grootste belemmering blijkt te zijn van flow en transformatie.

Picture of Jan Bommerez

Jan Bommerez

“Laat niet je trauma’s, maar je heling bepalen wie je bent.”

Meer over Jan Bommerez

Wie ben ik en waarom deze cursus?

Hoe omgaan met deze cursus?

Video afspelen

Podcast Oersterk

Richard de Leth en Jan Bommerez in gesprek over o.a.:

Blog

Reviews

AM uit Amsterdam
18-05-2024
m’n grootste geschenk ooit
Inez uit Arnhem
18-05-2024
Duidelijk uitgelegd

1
  1
  Je winkelwagen
  Volledige online training betaling in 3 termijnen
  1 X  72,00 / maand voor 3 maanden =  72,00 / maand voor 3 maanden

  Ontvang vrijblijvend 4 gratis lessen door onderstaand formulier in te vullen.